Logo Showdown
Decoratiefoto
 

Thriller in Deurne eindigt in overwinning voor Antwerp Phantoms

Paraicehockey.nl | 03-11-2019
Zaterdagmiddag 15:00 uur!
Start van de wedstrijd tussen Genco Polar Bears Dordrecht en Antwerp Phantoms in Antwerpen. Amsterdam Tigers waren als ondersteuning mee in de kleuren van Dordrecht. Op voorhand zou het een spannende wedstrijd moeten gaan worden. De twee teams hebben in de afgelopen jaren blijk gegeven aan elkaar gewaagd te zijn De spanning was dan ook zichtbaar op de gezichten van de spelers. 
Helaas kwamen we al snel na een nog snellere uitbraak op 1 - 0 achter. Nog in dezelfde eerste periode bracht Jurrian Raa van de Amsterdam Tigers de stand echter weer in evenwicht.

Daarna ontstond een pot para ice hockey om je vingers bij af te likken. We leken het betere van het spel te hebben maar konden een powerplay in de tweede periode niet om zetten in een voorsprong.

Hetzelfde gold overigens ook andersom. We vochten als beren om de score gelijk te houden na een onterechte straf wegens interference van Desmond de Ruijter.

Start van de 3e periode was desastreus. Puck komt uit de faceoff direct richting onze goal en helaas had goalie Frans van der Velden geen schijn van kans op deze aanval. 
  We konden opnieuw beginnen. Je zag nu het gebrek aan wedstrijdritme en de krachten (en het nodige geluk) vloeiden ook weg. Een puck op de paal, een puck die achter de goalie (die hem kwijt was) maar voor de goallijn blijft liggen. Helaas, verloren. Maar wat was dit weer een promotie voor het para ice hockey!

Nieuws

17 december: Amsterdam Tigers - Antwerp Phantoms

Op zaterdag 17 december om 14:00 uur spelen de Amsterdam Tigers in de Jaap Edenhal in Amsterdam...

Dordrecht Lime Kings verliezen van Antwerp Phantoms

De Dordrecht Lime Kings hebben op 27 november met 10-0 verloren van de Antwerp Phantoms. De...

Maak dit seizoen kennis met para ijshockey

Met de start van September over enkele weken het ijshockey seizoen weer en dat betekend ook om...