Logo Showdown
Decoratiefoto
 

Antwerp Phantoms een maatje te groot voor Amsterdam Tigers/Dordrecht Polar Bears

Paraicehockey.nl | 21-10-2018
80.jpg   Deurne - Op zaterdag 20 oktober speelden de Amsterdam Tigers hun eerste uitwedstrijd van het seizoen samen in een gecombineerd team met de Dordrecht Polar Bears tegen de Antwerp Phantoms Para.     Ondanks een behoorlijk aantal afmeldingen konden we dankzij hulp van de Amstel TijgersFun en de Dordrecht Polar Bears toch een team van 11 spelers op het ijs krijgen voor deze wedstrijd.       Het zou een zware wedstrijd worden waarin veel werd gevraagd van onze spelers. Voor sommigen was dit de eerste wedstrijd en de spelers van TijgersFun hadden zelfs nog nooit op een para ijshockeyslee gezeten!    
De Phantoms stonden dan ook na de eerste periode met 3-0 voor. In de tweede periode werd nog wel namens de Tigers/Polar Bears gescoord door Jurrian Raa (Amsterdam Tigers Para) met een assist van Jorg Landheer (Amsterdam Tigers Para).       Goalie Frans van der Velden (Dordrecht Polar Bears) speelde een prima wedstrijd en heeft een groot aantal van de Belgische schoten weten te stoppen. De uiteindelijke uitslag was na drie periodes 7-1.     Het was voor iedereen toch een super leuke en leerzame ervaring. Alle spelers hebben zich duidelijk verbeterd ten opzichte van de vorige wedstrijd. Hoofd omhoog, hard trainen en uitkijken naar de revanchewedstrijd op 24 november in Dordrecht. Dan zijn de spelers van TigersFun ook zeker weer welkom.      
Onze dank is groot aan de Antwerp Phantoms, de Dordrecht Polar Bears en Sep Kousemaeker, Ties Kousemaeker, Desmond de Ruijter en Marijn Laerhoven van de TijgersFun voor het mogelijk maken van deze topwedstrijd. Hopelijk zullen er nog velen volgen.       Tot op 24 november!  

Nieuws

17 december: Amsterdam Tigers - Antwerp Phantoms

Op zaterdag 17 december om 14:00 uur spelen de Amsterdam Tigers in de Jaap Edenhal in Amsterdam...

Dordrecht Lime Kings verliezen van Antwerp Phantoms

De Dordrecht Lime Kings hebben op 27 november met 10-0 verloren van de Antwerp Phantoms. De...

Maak dit seizoen kennis met para ijshockey

Met de start van September over enkele weken het ijshockey seizoen weer en dat betekend ook om...